ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «COCA-COLA»

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «COCACOLA»

 

Στα πλαίσια του προγράμματος Youth Empowered, η Coca-Cola έκανε μια ακόμη μεγάλη χορηγία -μετά την προσφορά ειδών πρωινού και γευμάτων- στη Δομή Παροχής Συσσιτίου του Δήμου Περιστερίου. Η χορηγία αφορά την προσφορά σημαντικής ποσότητας αναψυκτικών.

Τα εν λόγω είδη κάλυψαν ανάγκες των ωφελούμενων των Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών Περιστερίου οι οποίοι βρίσκονται σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο της ζωής τους. Η προσφορά αποτελεί σημαντική βοήθεια για την εξέλιξη του έργου μας και για αυτό ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον μεγάλο αυτό όμιλο για την ανιδιοτελή του προσφορά.

Οι Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Περιστερίου λειτουργούν μέσω της σύμπραξης της Κίνησης Πολιτών Δυτικής Αθήνας (ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α.) και του Δήμου Περιστερίου και περιλαμβάνουν Δομή Παροχής Συσσιτίου, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο.

Η λειτουργία του έργου εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014- 2020» στον Άξονα Προτεραιότητας «Προώθηση της Κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της Φτώχειας και Διακρίσεων- Διασφάλιση της Κοινωνικής Συνοχής» της Περιφέρειας Αττικής.  Η πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2014-2020».

Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας, στο τηλέφωνο 210-5771137 και στo e-mail syssitio.peristeri@gmail.com ή να μας επισκεφτούν στη διεύθυνση Λακωνίας 1Α, τ.κ. 121-34, Περιστέρι.