ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ

 

Διανομή σχολικών ειδών πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 08/09/2017 στα παιδιά των ωφελούμενων  των Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Περιστερίου από το προσωπικό και τους εθελοντές του Προγράμματος.

Έπειτα από πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη πολλά παιδιά του Περιστερίου ξεκίνησαν τη νέα σχολική χρονιά έχοντας όλα τα απαραίτητα σχολικά είδη για ένα δημιουργικό έτος.

Ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης συμμετείχε στη διανομή μαζί με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Αναστάσιο Θεοδωράκο και την πρόεδρο του ΟΠΑΑΠ κ. Ξένη Κορόγιαννη.

 

Ο  Δήμαρχος ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά καλή σχολική χρονιά και συνομίλησε με τους γονείς για αρκετή ώρα μετά τη διανομή.

Τέλος ανακοίνωσε στους παρευρισκόμενους τη νέα κοινωνική δομή για τα κέντρα μελέτης παιδιών του δημοτικού που θα λειτουργήσουν στο Δήμο Περιστερίου.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη για την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη του στους ωφελούμενους των Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών Περιστερίου.

 

Οι Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Περιστερίου λειτουργούν μέσω της σύμπραξης της Κίνησης Πολιτών Δυτικής Αθήνας (ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α.) και του Δήμου Περιστερίου και περιλαμβάνουν Δομή Παροχής Συσσιτίου, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο.

 

Η λειτουργία του έργου εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014- 2020» στον Άξονα Προτεραιότητας «Προώθηση της Κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της Φτώχειας και Διακρίσεων- Διασφάλιση της Κοινωνικής Συνοχής» της Περιφέρειας Αττικής.  Η πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2014-2020».

 

Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας, στο τηλέφωνο 210-5771137 και στo e-mail syssitio.peristeri@gmail.com ή να μας επισκεφτούν στη διεύθυνση Λακωνίας 1α, τ.κ. 121-34, Περιστέρι.