ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

 

Σήμερα 09/02/2018, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Περιστερίου, και συγκεκριμένα έγινε συνάντηση με τον κύριο Μπεκιάρη Γεώργιο, με σκοπό την αγαστή συνεργασία των δομών μας.

Το Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Περιστερίου εξυπηρετεί με υπευθυνότητα και σεβασμό τους πολίτες και όλες οι  παρεχόμενες υπηρεσίες του είναι δωρεάν για  άνεργους και ανασφάλιστους.

Είναι αξιοσημείωτο να αναφερθεί ότι οι γιατροί και οι νοσηλευτές, οι οποίοι στελεχώνουν το Κοινωνικό Ιατρείο είναι εθελοντές, κάτι που καταδεικνύει ότι δεν έχει χαθεί η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη στις μέρες μας.                              

 

Οι Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Περιστερίου λειτουργούν μέσω της σύμπραξης της Κίνησης Πολιτών Δυτικής Αθήνας (ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α.) και του Δήμου Περιστερίου και περιλαμβάνουν Δομή Παροχής Συσσιτίου, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο.

 

Η λειτουργία του έργου εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014- 2020» στον Άξονα Προτεραιότητας «Προώθηση της Κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της Φτώχειας και Διακρίσεων- Διασφάλιση της Κοινωνικής Συνοχής» της Περιφέρειας Αττικής. Η πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2014-2020».

 

Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας, στο τηλέφωνο 210-5771137 και στo e-mail syssitio.peristeri@gmail.com ή να μας επισκεφτούν στη διεύθυνση Λακωνίας 1Α, τ.κ. 121-34, Περιστέρι.