ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «Γιάτσης Pack Α.Β.Ε.Ε.»

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «Γιάτσης Pack Α.Β.Ε.Ε.»

 

Η εταιρία «Γιάτσης Pack Α.Β.Ε.Ε.» προσέφερε σημαντική ποσότητα από πλαστικές σακούλες και χαρτοσακούλες στη Δομή Παροχής Συσσιτίου Δήμου Περιστερίου. Σήμερα, η Γιάτσης Pack είναι μια οργανωμένη μονάδα παραγωγής με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και άριστα εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό ώστε να ανταγωνίζεται επάξια ελληνικές και ξένες εταιρείες στον τομέα της χάρτινης συσκευασίας.

 

Τα εν λόγω είδη θα καλύψουν ανάγκες των ωφελουμένων των Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών Περιστερίου.  Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την κοινωνία, η προσφορά σας αποτελεί σημαντική βοήθεια για την εξέλιξη του έργου μας. Ευχαριστούμε ιδιαίτερως για την ανιδιοτελή αυτή προσφορά.

 

Οι Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Περιστερίου λειτουργούν μέσω της σύμπραξης της Κίνησης Πολιτών Δυτικής Αθήνας (ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α.) και του Δήμου Περιστερίου και περιλαμβάνουν Δομή Παροχής Συσσιτίου, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο.

 

Η λειτουργία του έργου εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014- 2020» στον Άξονα Προτεραιότητας «Προώθηση της Κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της Φτώχειας και Διακρίσεων- Διασφάλιση της Κοινωνικής Συνοχής» της Περιφέρειας Αττικής.  Η πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2014-2020».

 

Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας, στο τηλέφωνο 210-5771137 και στo e-mail syssitio.peristeri@gmail.com ή να μας επισκεφτούν στη διεύθυνση Λακωνίας 1Α, τ.κ. 121-34, Περιστέρι.