ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ  

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

 

Σήμερα 10/05/2018, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη της Κοινωνικής Λειτουργού στον Ο.Α.Ε.Δ. Περιστερίου, με στόχο την συνεργασία και τη δικτύωση. Πιο συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον προϊστάμενο και δύο συμβούλους εργασίας και συζητήθηκαν τρέχοντα προγράμματα και υπηρεσίες οι οποίες ισχύουν για  διάφορες ηλικιακές ομάδες. Οι σύμβουλοι εργασίας ασχολούνται με την συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού, με επιχειρηματικές πρωτοβουλίες, καθώς και με τεχνικές αναζήτησης εργασιών. Ένας βασικός ρόλος των συμβούλων εργασίας είναι η σύζευξη άνεργων και εργοδοτών για την τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

 

Οι Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Περιστερίου λειτουργούν μέσω της σύμπραξης της Κίνησης Πολιτών Δυτικής Αθήνας (ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α.) και του Δήμου Περιστερίου και περιλαμβάνουν Δομή Παροχής Συσσιτίου, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο.

 

Η λειτουργία του έργου εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014- 2020» στον Άξονα Προτεραιότητας «Προώθηση της Κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της Φτώχειας και Διακρίσεων- Διασφάλιση της Κοινωνικής Συνοχής» της Περιφέρειας Αττικής. Η πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2014-2020».

 

Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας, στο τηλέφωνο 210-5771137 και στo e-mail syssitio.peristeri@gmail.com ή να μας επισκεφτούν στη διεύθυνση Λακωνίας 1Α, τ.κ. 121-34, Περιστέρι.