ΚΛΗΡΩΣΗ ΔΩΡΩΝ

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

ΚΛΗΡΩΣΗ ΔΩΡΩΝ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε κλήρωση δώρων στο Κοινωνικό Συσσίτιο, σε εορταστικό κλίμα ενόψει των Άγιων ημερών. Τα είδη κληρώθηκαν στους ωφελούμενους των Δομών του Προγράμματος Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας. Το πλήθος των ειδών  που διατέθηκαν στους ωφελούμενους, προέρχονται στο σύνολό τους από δωρεές και χορηγίες, γι’ αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους χορηγούς μας και τους εθελοντές, για την έμπρακτη υποστήριξή τους στην υλοποίηση του Προγράμματος. Η προσέλευση των ωφελουμένων ήταν μεγάλη, γεγονός που αποδεικνύει έμπρακτα τη χρησιμότητα του έργου των Δομών Αντιμετώπισης της Φτώχειας.Το προσωπικό και οι εθελοντές του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου θα βρίσκονται πάντοτε κοντά σε τέτοιες δράσεις που μόνο στόχο έχουν την βοήθεια στον συνάνθρωπο.

Εκ μέρους των ωφελουμένων, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις επιχειρήσεις για την υποστήριξή τους και την έμπρακτη ένδειξη αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας, που χρήζουν άμεσης ανάγκης και συμπαράστασης.

Οι Δομές Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Φαρμακείο λειτουργούν στο πλαίσιο του προγράμματος «Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στους Δήμους Αιγάλεω – Χαϊδαρίου» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και η Χρηματοδότηση προέρχεται από Εθνικούς Πόρους.

Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας στο τηλέφωνο 210-53.20.551 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (www.domesaigaleohaidari.gr )