ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΓΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΓΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ

Το πρωτοχρονιάτικο γεύμα Αγάπης προσφέρθηκε στην Δομή του Κοινωνικού Συσσιτίου Αιγάλεω-Χαϊδαρίου, στην οδό Πελοποννήσου 3 (πρώην 15ο Δημοτικό Σχολείο), ενώ οι μερίδες φαγητού ήταν προσφορά της Ελληνικής Αστυνομίας με τη διαμεσολάβηση του Δήμου Αιγάλεω και συγκεκριμένα του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής κ. Βασιλειάδη Στυλιανού. Το γεύμα της ιδιαίτερης αυτής ημέρας περιελάμβανε, φιλέτο μοσχάρι με κριθαράκι, χοιρινό ρολό με πατάτες και ρύζι, μοσχαράκι κοκκινιστό με ρύζι, σαλάτες, κουραμπιέδες, μελομακάρονα,βασιλόπιτες, γλυκά και φρούτα. Ταυτόχρονα υπήρχε προσφορά σε κρασί, μπύρες και αναψυκτικά.

Στην εορτή παραβρέθηκαν ο συντονιστής του προγράμματος κ. Μαργαρώνης Παναγιώτης, εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Αιγάλεω ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Βασιλειάδης Στυλιανός και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μπέσης Δημήτριος.

Στο Δίκτυο λειτουργούν Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Φαρμακείο, Κοινωνικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Οι Δομές Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Φαρμακείο λειτουργούν στο πλαίσιο του προγράμματος «Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στους Δήμους Αιγάλεω – Χαϊδαρίου» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και η Χρηματοδότηση προέρχεται από Εθνικούς Πόρους.

Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας στο τηλέφωνο 210-53.20.551 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (www.domesaigaleohaidari.gr )