ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ

Σύμμαχος στο Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου το Κέντρο Υγείας Περιστερίου, τα στελέχη του Κοινωνικού Φαρμακείου Περιστερίου πραγματοποίησαν επίσκεψη προκειμένου να ενημερωθούν για την λειτουργία και τα προγράμματα που υπάρχουν.

Ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό για το ενδιαφέρον που έδειξαν καθώς τα προγράμματα ιατρικής κάλυψης και εμβολιασμών που διαθέτουν μπορούν να αποτελέσουν σημαντική στήριξη σε ωφελούμενους του Προγράμματος.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή 09.00 με 17.00 και εξυπηρετεί κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις Ανασφάλιστους συμπολίτες μας παρέχοντας δωρεάν Φάρμακα.

Το προσωπικό του Κοινωνικού Φαρμακείου στελεχώνεται από δυο Φαρμακοποιούς και μια Κοινωνική Λειτουργό ενώ παρέχονται δωρεάν και υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής υποστήριξης και συμβουλευτικής. Πληροφορίες στο τηλ:210-57.30.096 (Ρούσβελτ 17 Περιστέρι )

Το Κοινωνικό Φαρμακείο Περιστερίου λειτουργεί στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου και αποτελείται από τη σύμπραξη, της ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α. του κοινωνικού συνεταιρισμού Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. ΕΔΡΑ και τον Δήμο Περιστερίου.

Το δίκτυο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013».Στο Δήμο Περιστερίου λειτουργούν επίσης οι Δομές Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, και Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Καλούμε όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης στο Δήμο Περιστερίου στο τηλ. 210-577.1176 (www.kipoda.gr   www.edra-coop.gr  ).