ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Ενημέρωση στο Άλσος Περιστερίου πραγματοποίησαν τα στελέχη του Κοινωνικού Φαρμακείου Περιστερίου με αφορμή το πρόγραμμα ¨Νοιάζομαι για την Υγεία μου ¨ το οποίο διοργανώθηκε από τον Δήμο Περιστερίου και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Το πρόγραμμα πρόσφερε στους επισκέπτες δωρεάν ιατρικές εξετάσεις. Τα στελέχη του Κοινωνικού Φαρμακείου Περιστερίου παραβρέθηκαν στήριξαν την δράση ενώ ενημέρωσαν με φυλλάδια για την λειτουργία των Δομών του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου τόσο τους επισκέπτες όσο και τους εθελοντές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα.

Οι δομές λειτουργούν στα πλαίσια του Εθνικού Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης και αποτελείται από τη σύμπραξη, της ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α. του κοινωνικού συνεταιρισμού Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. ΕΔΡΑ και τον Δήμο Περιστερίου και εντάσσονται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013».

Καλούμε όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης στο Δήμο Περιστερίου στο τηλ. 210-577.1176 (www.domesperisteri.gr ).