Συγκινητική προσφορά της Εταιρείας Ortholand

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

Συγκινητική προσφορά της Εταιρείας Ortholand

Χάρη στην ευαισθητοποίηση της Εταιρείας Ortholand ωφελούμενος των Δομών του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου υποστηρίχτηκε σε πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Το προσωπικό της Εταιρείας ανταποκρίθηκε αμεσότατα στο αίτημά μας και προμήθευσε σε μέλος ωφελούμενης οικογένειας των Δομών μας ορθοπεδικό είδος που εμπορεύεται.  Μετά την αποθεραπεία του ασθενούς το συγκεκριμένο προϊόν θα συμπεριληφθεί στα αγαθά της Τράπεζας Χρόνου με σκοπό να ωφεληθούν συμπολίτες μας που πιθανόν να το χρειαστούν.

Κινήσεις σαν και αυτή, ειδικά σε δύσκολες οικονομικά περιόδους, φανερώνουν την ανιδιοτέλεια και τα συναισθήματα αλληλεγγύης που διακατέχουν τους συνανθρώπους μας και είναι άξιες συγχαρητηρίων.

Η Τράπεζα Χρόνου λειτουργεί στα πλαίσια του Εθνικού Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης και αποτελείται από τη σύμπραξη, της ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α. του κοινωνικού συνεταιρισμού Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. ΕΔΡΑ και τον Δήμο Περιστερίου και εντάσσονται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013».

Καλούμε όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης στο Δήμο Περιστερίου στο τηλ. 210-577.1176 (www.domesperisteri.gr ).