ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ

 ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ

ΑΜΕΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Τα στελέχη του Κοινωνικού Φαρμακείου σε συνεργασία με τα στελέχη του Γραφείου Διαμεσολάβησης του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου στο πλαίσιο της έμπρακτης συνεργασίας και ανταλλαγής εμπειριών και καλών πρακτικών επισκέφτηκαν, τις Δομές Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης του Χαλανδρίου. Η επίσκεψή μας είχε ενημερωτικό χαρακτήρα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, έγινε αναλυτική ενημέρωση και παρουσίαση της Εταιρείας Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας Ε.ΠΑ.Ψ.Υ. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Κοινωνική Λειτουργό και εκπρόσωπο της Ε.Π.ΑΨ.Υ για την αναλυτική και με σαφήνεια παρουσίαση της. Η ενημέρωση είναι πολύ σημαντική καθώς οι ωφελούμενοι του προγράμματος μας θα μπορούν με την κατάλληλη υποστήριξη και καθοδήγηση να ενημερωθούν για την Ε.Π.ΑΨ.Υ. Παράλληλα, έγινε ενημέρωση και ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με τη λειτουργία των δομών και των δύο δικτύων, πράγμα το οποίο ήταν πολύ εποικοδομητικό για τη βελτίωση της λειτουργίας των Δομών. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους συναδέλφους των δομών του Χαλανδρίου για την θερμή υποδοχή τους και την ολοκληρωμένη ενημέρωσή τους.

Το Γραφείο Διαμεσολάβησης και το Κοινωνικό Φαρμακείο  λειτουργούν στα πλαίσια του Δικτυού Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου και εντάσσονται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013».

Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου στο τηλ. 210-577.1176 (www.domesperisteri.gr )