ΔΩΡΕΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΟΡΟΒΙΛΑ ΑΕ

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

ΔΩΡΕΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΟΡΟΒΙΛΑ ΑΕ

Μια ιδιαίτερα συγκινητική κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης πραγματοποίησε η εταιρία Εισαγωγές-Εξαγωγές Αγροτικών Προϊόντων ΚΟΡΟΒΙΛΑ Α.Ε. με την δωρεάν παραχώρηση 13,500 kg Ντομάτας.

Τις ντομάτες παρέλαβε το προσωπικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου Περιστεριού το οποίο λειτουργεί στα πλαίσια του Δικτυού Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου.

Θα θέλαμε για ακόμα μια φορά να ευχαριστούμε την εταιρία ΚΟΡΟΒΙΛΑ Α.Ε. που επικοινώνησε μαζί μας και προχώρησε στην προσφορά των προϊόντων.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Περιστερίου στηρίζει σε μηνιαία βάση εκατοντάδες πολίτες προσφέροντας προϊόντα που προέρχονται από δωρεές. Επίσης διαθέτει και διανέμει καθημερινά είδη ένδυσης και υπόδησης στηρίζοντας έμπρακτα τους ωφελούμενους των δομών.   

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο λειτουργεί στα πλαίσια του Δικτυού Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης  Περιστερίου.

Η λειτουργία του εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013».

Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου στο τηλ. 210-577.1176 (www.domesperisteri.gr )