ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ «ΕΥ ΖΗΝ»

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ  ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ  ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ

ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ «ΕΥ ΖΗΝ»

 Στα πλαίσια της διασύνδεσης με την κοινότητα  ειδικότερα με επιχειρήσεις, φορείς και υπηρεσίες, τα στελέχη του Γραφείου Διαμεσολάβησης και του Κοινωνικού Φαρμακείου επισκέφτηκαν τον Κοινωνικό Συνεταιρισμό «Ευ Ζην», που βρίσκεται στο Αιγάλεω.

Η επίσκεψή μας είχε ενημερωτικό χαρακτήρα καθώς οι εργαζόμενοι του Κοινωνικού Συνεταιρισμού  ενημερώθηκαν για τις δομές του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης του Περιστερίου. Αντιστοίχως μας πληροφόρησαν εκτενώς σχετικά με τα προγράμματα και τη φιλοσοφία του Κοινωνικού Συνεταιρισμού που δραστηριοποιείται στο χώρο της κοινωνικής οικονομίας

Σκοπός της ενημέρωσης  ήταν η ανταλλαγή πληροφοριών για τους τομείς αγοράς εργασίας νέων με ψυχοκοινωνικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν δυσκολίες  πρόσβασης στην αγορά εργασίας.

Το Γραφείο Διαμεσολάβησης λειτουργεί  στα πλαίσια του Δικτυού Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013». 

Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου στο τηλ. 210-577.1176 (www.domesperisteri.gr )