Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΡΟΝΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΣΤΟ 7Ο ΕΤΗΣΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ART 4 MORE

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΡΟΝΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΣΤΟ 7Ο ΕΤΗΣΙΟ 

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ART 4 MORE

Για ακόμα μια φορά οι φορείς υλοποίησης του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου αποδεικνύουν την άψογη συνεργασία τους.  Οπότε και στα πλαίσια συνεργασίας μας με την ΚΣΔΕΟ «ΕΔΡΑ» παρευρεθήκαμε στο φεστιβάλ ART 4 MORE που διοργάνωσε για έβδομη συνεχή χρονιά.

Η «ΕΔΡΑ» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας (10 Οκτωβρίου 2013) πραγματοποίησε τη συγκεκριμένη δράση αποδεικνύοντας πως η παρουσία της τέχνης έχει λόγο όχι μόνο στη βελτίωση της καθημερινότητας αλλά και στην υποστήριξη ανθρώπων με ψυχικά προβλήματα.

Για το σκοπό αυτό διοργάνωσε το συγκεκριμένο Φεστιβάλ, το οποίο βασίστηκε στην τεχνική της οπτικής αφήγησης.  Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν έργα νέων καλλιτεχνών που αποτύπωσαν με τον καλύτερο τρόπο την τεχνική αυτή.  Το Φεστιβάλ διανθίστηκε με θεατρικές παραστάσεις και δραστηριότητες για παιδιά.

Από την πλευρά μας επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες μας για την πρόσκληση τους στη συγκεκριμένη διοργάνωση, αλλά και για το γεγονός ότι το Φεστιβάλ αυτό αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για να μπορέσουμε να ενισχύσουμε το έργο της Δομής μας.

Η Τράπεζα Χρόνου λειτουργεί στο πλαίσιο του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου και εντάσσονται στο Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013».

Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου στο τηλ. 210-577.1176 (www.domesperisteri.gr).