Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΡΟΝΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΕΜΠΡΑΚΤΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ «Η ΑΓΚΑΛΙΑ»

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΡΟΝΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΕΜΠΡΑΚΤΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ «Η ΑΓΚΑΛΙΑ»

Παιδικά ρούχα, βρεφικά είδη και παιχνίδια προσέφεραν τα στελέχη της Τράπεζας Χρόνου Περιστερίου στον Σύλλογο «Η ΑΓΚΑΛΙΑ».

Αναγνωρίζοντας την ευαισθησία και το έργο του Συλλόγου για τη ΖΩΗ , υποστηρίξαμε με το δικό μας τρόπο τις μητέρες και τα παιδιά που «αγκαλιάζει».  Για το λόγο αυτό, προσφέραμε τα είδη , ώστε να διανεμηθούν σε όσους τα έχουν ανάγκη για την ανατροφή των παιδιών τους.

Τα είδη αυτά προέρχονται από τη δωρεά που πραγματοποίησε η Κίνηση Πολιτών Δυτικής Αθήνας (ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α.) προς την Τράπεζα Χρόνου.  Μέσω τέτοιων κινήσεων, μας δίνεται η δυνατότητα να κάνουμε πράξη την ιδέα που κρύβεται πίσω από την Τράπεζα Χρόνου.  Αναφερόμαστε στην έννοια της αλληλέγγυας προσφοράς, την οποία αποδεικνύει η πράξη αυτή.  Έτσι μονάχα καταφέρνουμε να υποστηρίζουμε άλλους φορείς που αγωνίζονται μαζί μας για τον ίδιο σκοπό.  Επιθυμία μας είναι, η συνεργασία μας με όλο και περισσότερους ώστε να δημιουργήσουμε ένα Δίκτυο που να προάγει την ιδέα αυτή, αλλά και να υποστηρίζει έμπρακτα τους συνανθρώπους μας.

Ο Σύλλογος «ΑΓΚΑΛΙΑ» είναι ένας από τους φορείς αυτούς και το απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο.  Οι άνθρωποι του μας καλωσόρισαν στο χώρο τους, μας ξενάγησαν σε αυτόν και πρόθυμα συζήτησαν μαζί μας για τους τρόπους της μεταξύ μας συνεργασίας.  Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα το Διευθυντή του Συλλόγου, κ. Αλεξόπουλο Αλέξανδρο, την Υπεύθυνη Χορηγιών- κα. Ιωάννου Κατερίνα και την υπεύθυνη του Τμήματος Επικοινωνίας- κα. Συμιανάκη Άννα.  Επίσης, η κα. Σαχτούρη Γεωργία και η κα. Σιούλη Ευτυχία- Κοινωνικοί Λειτουργοί, ο κ. Δρακόπουλος Σταύρος- αποθηκάριος και η κα. Γεωργία Πετροπούλου- εθελόντρια Κοινωνική Λειτουργός μας υποδέχτηκαν στο Σπίτι της «ΑΓΚΑΛΙΑΣ».

Στο σημείο αυτό αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας, αλλά και να συγχαρούμε τον κ. Σύμη Γρηγόρη εθελοντή- υπεύθυνο τηλεφωνικού κέντρου και υπεύθυνο διοργάνωσης εκδρομών και εκδηλώσεων, για το ιδιαίτερο δώρο που μας προσέφερε.  Η αποτύπωση της “Τράπεζας Χρόνου Περιστερίου” σε γραφή Braille είναι η καλύτερη απόδειξη του έργου της «ΑΓΚΑΛΙΑΣ», δηλαδή η προάσπιση του δικαιώματος που ο καθένας έχει στη ΖΩΗ, ανεξάρτητα από τις ιδιαιτερότητές του.

Η Τράπεζα Χρόνου λειτουργεί στο πλαίσιο του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου και εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013».

Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου στο τηλ. 210-577.1176 (www.domesperisteri.gr).