ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΙΜΙΑ (ΠΑΣΠΑΜΑ)

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ ΑΠΟ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΙΜΙΑ (ΠΑΣΠΑΜΑ)

Το Κοινωνικό Φαρμακείο Περιστερίου πρόσφερε φάρμακα και υγειονομικό υλικό στον Πανελλήνιο Σύλλογο Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία (ΠΑΣΠΑΜΑ). Σκοπός αυτής της προσφοράς είναι η αξιοποίηση των συγκεκριμένων φαρμάκων από μέλη του συλλόγου που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τα προμηθευτούν.

Ευχαριστούμε την κα Φούρλαρη Θεοδώρα, γραμματέα του Συλλόγου, για τη θερμή υποδοχή της. Η κα Φούρλαρη μας ξενάγησε στο χώρο του Συλλόγου, μας πληροφόρησε για τις κύριες δράσεις του και ενημερώθηκε για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου.

Με αφορμή αυτή τη δράση τέθηκαν τα θεμέλια και για μελλοντική συνεργασία με σκοπό την ανακούφιση των συνανθρώπων μας και την προώθηση της έννοιας της αλληλεγγύης.

Οι Δομές Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο λειτουργούν στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου το οποίο εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013».

Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου στο τηλέφωνο 210-577.1176 και στην ηλεκτρονική Διεύθυνση www.domesperisteri.gr .