ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ-ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ-ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Τα Στελέχη του Κοινωνικού Φαρμακείου επισκέφτηκαν το Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο Αλληλεγγύης Αθήνας (Κ.Ι.Φ.Α.). Σκοπός της συνάντησής μας ήταν η πληροφόρηση μας σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Ιατρείου.  Επίσης, από την πλευρά μας ενημερώσαμε το προσωπικό του Ιατρείου για τις Δομές του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου. 

Το Κ.Ι.Φ.Α στελεχώνεται αποκλειστικά από εθελοντές (ιατρικό-επιστημονικό προσωπικό και γραμματειακή υποστήριξη) οι οποίοι παρέχουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους σε ανασφάλιστους πολίτες ανεξαρτήτως της περιοχής κατοικίας τους.

Ευχαριστούμε την κα. Αλεξάνδρα Παύλου- εθελόντρια γραμματέα για την ευγενική υποδοχή της και για τις πληροφορίες που μας έδωσε οι οποίες είναι πολύ χρήσιμες για τους ωφελούμενους του Δικτύου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Κ.Ι.Φ.Α. Αθήνας μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 210-3802037 ή στη διεύθυνση Κάνιγγος 33 στην Αθήνα.

Οι Δομές Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο λειτουργούν στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου το οποίο εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013».

Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου στο τηλέφωνο 210-577.1176 και στην ηλεκτρονική Διεύθυνση www.domesperisteri.gr .