ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Σ.Δ.Ε)

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Σ.Δ.Ε)

Τα στελέχη των Δομών του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου, παρευρέθησαν με μεγάλη χαρά στην εορταστική εκδήλωση του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας, για τη λήξη της σχολικής χρονιάς. Κατά την έναρξη της τελετής, απηύθυνε χαιρετισμό η κα. Βιβή Λουκοπούλου, Διευθύντρια του ΣΔΕ, τονίζοντας το έργο που επιτελεί το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας, δίνοντας τη δυνατότητα σε ενήλικες να ολοκληρώσουν την υποχρεωτική δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Ακολούθως αναγνώστηκε απόσπασμα από το παιδικό βιβλίο «Αλυσοδεμένος Ελέφαντας» του Χόρχε Μπουκάι, επισημαίνοντας πως σε καμία περίπτωση οι αποτυχίες του παρελθόντος δεν πρέπει να μας εμποδίζουν να προχωράμε μπροστά. Με τη συμμετοχή των μαθητών και των καθηγητών πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία θεατρικό σκετς. Ολοκληρώνοντας την τελετή, απονεμήθηκαν οι Απολυτήριοι Τίτλοι στους αποφοίτους και ακολούθησε μπουφές και πάρτυ. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ΣΔΕ Περιστερίου για την πρόσκληση και ευελπιστούμε στη συνέχιση της καλής συνεργασίας.

Οι Δομές Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο λειτουργούν στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου το οποίο εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013».

Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου στο τηλέφωνο 210-577.1176 και στην ηλεκτρονική Διεύθυνση www.domesperisteri.gr .