ΔΩΡΕΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΧΡΟΝΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΣΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ «ΘΕΟΦΙΛΟΣ»

αναρτήθηκε σε: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 0

ΔΩΡΕΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΧΡΟΝΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΣΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ «ΘΕΟΦΙΛΟΣ»

Το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου και συγκεκριμένα τα στελέχη της Τράπεζας Χρόνου, επισκέφθηκαν το φιλανθρωπικό οργανισμό «Θεόφιλος». Η επίσκεψη αυτή πραγματοποιήθηκε για μια πρώτη γνωριμία με το φορέα, αλλά κυρίως για να ενισχυθεί το έργο του, όσον αφορά στην υποστήριξη των πολύτεκνων οικογενειών. Προσφέρθηκαν στο ίδρυμα είδη ένδυσης, που θα καλύψουν ανάγκες των εξυπηρετούμενών του.

Σκοπός της Τράπεζας Χρόνου και του Δικτύου είναι η ανιδιοτελής προσφορά στο συνάνθρωπο και η προώθηση του εθελοντικού πνεύματος. Με γνώμονα τα παραπάνω, υλοποιείται οποιαδήποτε πρωτοβουλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Οι Δομές Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο λειτουργούν στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου το οποίο εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013».

Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου στο τηλέφωνο 210-577.1176 και στην ηλεκτρονική Διεύθυνση www.domesperisteri.gr .